OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

DERMA BEAUTY LOUNGE – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Ο διαγωνισμός – δημόσια προσφορά διοργανώνεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ A.E» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), η οποία εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στη Λεωφόρο Κηφισίας 40, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Derma Beauty Lounge» που θα λάβει χώρα από κατά το διήμερο 6 και 7 Μαΐου 2017 από τις 11π.μ. ως τις 7 μ.μ. κάθε ημέρας στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, στην οδό Μητροπόλεως 15, στην Αθήνα (εφεξής «ΕΚΔΗΛΩΣΗ»).

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των προϋποθέσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου, της διαδικασίας διεξαγωγής και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

1. Δικαίωμα συμμετοχής – Αποκλειόμενα πρόσωπα.

1.1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι επισκέπτες της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
1.2. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Τυχόν πολλαπλές συμμετοχές του ίδιου προσώπου θα λογίζονται ως μία.
1.3. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην φόρμα συλλογής στοιχείων και θα αναδειχθεί - κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω.
1.4. Με την υποβολή της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους ΟΡΟΥΣ όπως είναι αναρτημένοι στους διαδικτυακούς τόπους www.missbloom.gr, www.yupiiii.gr, www.shape.gr, www.madamefigaro.gr και σε εμφανές σημείο στο σημείο υποβολής των συμμετοχών στον τόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού και συναινεί ρητά στην αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.
1.5. H έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας συμμετοχής που θα διατίθεται στον χώρο υποδοχής της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της". Η συγκέντρωση των στοιχείων θα γίνει σε tablet μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής και αντίστοιχα ηλεκτρονικά θα γίνει και η κλήρωση.
1.6. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω, δηλαδή με συμπλήρωση και υποβολή της φόρμας συμμετοχής από τις 6 Μαΐου 2017 ώρα 11:00 π.μ. έως την 7 Μαΐου 2017 ώρα 19.00 κατά τις ώρες διεξαγωγής της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
1.7. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν έχουν εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών.

2. Δώρα

2.1. Οι Νικητές, που θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης όπως παρακάτω (υπό 3) περιγράφεται θα λάβουν ως προσφορά από τους πιο κάτω συμμετέχοντες στην εκδήλωση ιατρούς τα παρακάτω δώρα:
● Μόνιμη Laser Αποτρίχωση για την περιοχή του μπικίνι ή της μασχάλης για να ξέγνοιαστες βουτιές
● Λεύκανση Δοντιών για εντυπωσιακά χαμόγελα
● Θεραπεία Reset Body Shape για τέλεια καλλίγραμμη σιλουέτα
● Θεραπείες με το υπερσύγχρονο LPG Cellu M6 Integral για να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα
● 5 ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης από την κορυφαία παγκοσμίως μάρκα ιατρικών καλλυντικών SkinCeuticals
● 5 συνεδρίες αναίμακτης βλεφαροπλαστικής για νεανικό βλέμμα
● Ένα χημικό peeling για ανάπλαση επιδερμίδας
● Μία συνεδρία θεραπείας fem lift για αναζωογόνηση κόλπου
● Μία θεραπεία υαλουρονικού οξέως desirial για μεγαλύτερη απόλαυση στην επαφή
● Μια θεραπεία Laser για την βελτίωση της περιοχής του κόλπου
● Μια αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP για λαμπερό και νεανικό πρόσωπο
● Μια δερματοσκόπηση με το μηχάνημα FotoFinder για να μάθεις τα μυστικά που σου κρύβει το δέρμα σου
● Μια συνεδρία αποτρίχωσης με το μηχάνημα QuantaSystem Q1 για λεία και βελούδινη επιδερμίδα
● Θεραπεία αυξητικής χειλιών για το τέλειο στόμα
● Μία Μεσοθεραπεία
2.2. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού έχει δηλώσει λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ο παρέχων αυτό Ιατρός διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

3. Ανάδειξη νικητών – Ειδοποίηση νικητών.

3.1. Οι εικοσιτρείς (23) Νικητές – δικαιούχοι των δώρων ως και δέκα (10) επιλαχόντες αυτών θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση πού θα διενεργηθεί από τριμελή επιτροπή την Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 14:30 στην έδρα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, για την οποία θα συνταχθεί σχετικό πρακτικό φυλασσόμενο από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Τα ονόματα των νικητών και των επιλαχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα http://dermalounge.missbloom.gr/, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης.
3.2. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικά μέσω email στον αριθμό ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί δε, ειδοποίηση με έναν από τους πιο πάνω τρόπους. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία με νικητή για οποιονδήποτε λόγο (υποβολή λανθασμένων στοιχείων κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, αδιαφορία, απουσία του νικητή κτλ) εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών ο νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής, ο οποίος θα κληθεί να αποδεχθεί ρητώς το έπαθλο εντός δύο εργάσιμων ημερών. Αντιστοίχως, το Δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής και στην περίπτωση που τέτοιος αναδειχθεί αποκλειόμενο πρόσωπο.
3.3. Μετά την ειδοποίηση από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, οι νικητές θα επικοινωνήσουν με πρωτοβουλία τους με τους παρέχοντες τα δώρα Ιατρούς προκειμένου να διευθετήσουν τους χρόνους και τρόπους υλοποίησής τους. Ρητά διευκρινίζεται ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν εμπλέκεται σε αυτό το στάδιο – την υλοποίηση – των δώρων μη έχουσα προς τούτο οποιαδήποτε ευθύνη.

4. Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή.

4.1. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση των ονομάτων των νικητών και της φωτογραφίας τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
4.2. Οι δικαιούχοι δηλώνουν ότι συγκατατίθενται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολή (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

5. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

5.1. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και αρ. 8 Ν. 2819/2000) όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση τους παρέχοντες τα δώρα Ιατρούς και όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.
5.2. Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σε κάθε περίπτωση ο συμμετέχων στην προωθητική ενέργεια έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.

6. Περιορισμός ευθύνης εταιρείας.

6.1. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.
6.2. Η ευθύνη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ εξαντλείται στην ύπαρξη και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης του δώρου – προσφοράς. Μετά την ειδοποίηση των νικητών, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία ευθύνη φέρει για την υλοποίησή τους, για την οποία θα μεριμνήσουν οι νικητές και οι παρέχοντες αυτά Ιατροί.
6.3. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία ευθύνη υπέχει για οποιαδήποτε τυχόν ζημία τυχόν επέλθει σε νικητή εξαιτίας ή επ’ ευκαιρία της χρήσης του δώρου ή και για την ίδια την υλοποίηση αυτού. Τέτοια, βαρύνει αποκλειστικά τους παρέχοντες Ιατρούς που οφείλουν να λάβουν άπαντα τα αναγκαία για την προστασία των νικητών μέτρα.

7. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού.

Oι όροι της παρούσας προωθητικής ενέργειας θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα dermalounge.missbloom.gr καθώς και σε εμφανές σημείο στον τόπο διεξαγωγής της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

8. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του διαωνισμού χωρίς προειδοποίηση, κάθε δε συμμετέχων σε αυτόν δηλώνει ότι θα παρακολουθεί και θα ενημερώνεται για τυχόν τροποποιήσεις φέρων επ’ αυτού αποκλειστικά την ευθύνη.

Για την Εταιρεία